R0   EN
Acasa la Cisnadioara Cazare la Cisnadioara Restaurant SubCetate la Cisnadioara Sala de conferinte la Cisnadioara Agrement la Cisnadioara Noutati la Pensiunea Sub Cetate din Cisnadioara Rezervari online la Cisnadioara Contacteaza Pensiunea SubCetate
Imagini din camerele Pensiunii
Imagini din restaurantul Pensiunii
Imagini din exteriorul Pensiunii
Cisnadioara, Nr. 252, Marginimea Sibiului, Jud. Sibiu, Romania


Telefon:
+40-740-220.035
+40-740-220.005

E-mail:
office@sub-cetate.roCisnadioara are aproape caracterul unui sat de munte. Este inconjurat de paduri si dealuri. Prin sat trece un parau, pe ale carui maluri sunt amplasate gospodariile sasesti in stil vechi care-si pastreaza specificul.

Atractia Cisnadioarei o constituie pe de o parte orasul Sibiu, aflat la doar 10 km departare, cu minunatele sale vestigii medievale, iar pe de alta parte deschiderea spre muntii Carpatii, a caror explorare va deveni pentru fiecare o aventura aparte.

Cisnadioara este de asemenea renumita si pentru biserica fortificata unde au loc diferite evenimente, festivaluri de teatru si concerte. Cu toate ca popularitatea satului este in continua crestere, si-a pastrat caracterul intim. Tot aici se gasesc mai multe magazine alimentare, cafenele si restaurante, precum si un oficiu postal. Autobuze fac legãtura intre sat si orasul Sibiu sau orasul Cisnadie de mai multe ori pe zi.

DIVERTISMENT
- Plimbare cu ATV-uri;
- Drumetie scurta / plimbare in imprejurimi;
- Ture cu bicicleta pe sosea asfaltata, cu pante mari pe drumul de
acces al Paltinisului. Se pot face si ture usoare spre alte sate
din Marginime;
- Drumetia montana pe creasta inalta a masivului Cindrel se poate
incepe din Rasinari, spre vest. Se parcurg initial crestele subalpine
pana in dreptul statiunii Paltinis, ceea ce dureaza mai putin de o zi.

De aici creasta continua peste limita padurii pe creasta alpina care castiga progresiv (deci efort relativ redus) altitudine pana la varful Cindrel 2244m; apoi coboara pana la Oasa, ceea ce insemna o zi foarte lunga.

CE POTI VIZITA ?
- Biserica fortificata din Cisnadioara
- Rasinari
- Paltinis
- Orasul Sibiu

In fiecare perioada a anului, va asteptam cu noutati si oferte speciale. Nu ezitati sa ne treceti pragul evadand din aglomeratia urbana pentru a va relaxa intr-o oaza de liniste in conditii de confort la standarde inalte.
Noutati si Oferte la Cisnadioara
Pensiunea SubCetate va pune la dispozitie o sala de conferinte moderna, cu 25 de locuri, dotata cu aparatura de ultima generatie: acces la internet, computer, imprimanta, televizor precum si DVD-player.
Sala de conferinte la Cisnadioara
Pensiunea dispune de 34 de locuri de cazare cu un decor deosebit, specific zonei. La noi traditia se imbina cu modernul, beneficiati de toate facilitatile moderne in ambianta unica a gospodariilor sasesti
Cazare la Cisnadioara
ACASA  |   CAZARE  |   TERMENI LEGALI  |   LEGATURI UTILE  |   CONTACT
© Copyright 2010 Sub-Cetate . - Toate drepturile rezervate.