R0   EN
Acasa la Cisnadioara Cazare la Cisnadioara Restaurant SubCetate la Cisnadioara Sala de conferinte la Cisnadioara Agrement la Cisnadioara Noutati la Pensiunea Sub Cetate din Cisnadioara Rezervari online la Cisnadioara Contacteaza Pensiunea SubCetate
Imagini din camerele Pensiunii
Imagini din restaurantul Pensiunii
Imagini din exteriorul Pensiunii
Cisnadioara, Nr. 252, Marginimea Sibiului, Jud. Sibiu, Romania


Telefon:
+40-740-220.035
+40-740-220.005

E-mail:
office@sub-cetate.roBinecunoscuta statiune de vacanta, Paltinisul este situat in Carpatii Meridionali pe versantul nord-estic al Masivului Cindrel. Calea de acces spre statiune este traseul Rasinari,satul natal al poetului Octavian Goga si al filozofului Emil Cioran.

Fiind prima statiune montana infiintata in Romania (1894), Paltinisul imbina in mod fericit calitatiile terapeutice conferite de situarea la cea mai mare altitudine din tara (1450m), cu traditia data de peste 100 de ani de experienta de la infiintarea ei.

Paltinisul beneficiaza de o clima temperata cu influente vestice,ceea ce face ca grosimea stratului de zapada sa fie semnificativ mai mare pe toata durata iernii decat in alte zone ale tari. Altitudinea mare asociata cu orientarea nordica a pantelor pe care se paractica schi de tura si schi fond creeaza conditii deosebite pentru pastrarea stratului de zapada din decembrie pana in aprilie-in medie 170 de zile pe an.

Atractii la Paltinis:
- drumetie in zona apropiata de Rasinari sau Paltinis;
- masivul Cindrel;
- drumetii spre Paltinis sau in Marginime;
- ski la Paltinis.

CE POTI VIZITA ?
- Biserica fortificata din Cisnadioara
- Rasinari
- Paltinis
- Orasul Sibiu

In fiecare perioada a anului, va asteptam cu noutati si oferte speciale. Nu ezitati sa ne treceti pragul evadand din aglomeratia urbana pentru a va relaxa intr-o oaza de liniste in conditii de confort la standarde inalte.
Noutati si Oferte la Cisnadioara
Pensiunea SubCetate va pune la dispozitie o sala de conferinte moderna, cu 25 de locuri, dotata cu aparatura de ultima generatie: acces la internet, computer, imprimanta, televizor precum si DVD-player.
Sala de conferinte la Cisnadioara
Pensiunea dispune de 34 de locuri de cazare cu un decor deosebit, specific zonei. La noi traditia se imbina cu modernul, beneficiati de toate facilitatile moderne in ambianta unica a gospodariilor sasesti
Cazare la Cisnadioara
ACASA  |   CAZARE  |   TERMENI LEGALI  |   LEGATURI UTILE  |   CONTACT
© Copyright 2010 Sub-Cetate . - Toate drepturile rezervate.