R0   EN
Acasa la Cisnadioara Cazare la Cisnadioara Restaurant SubCetate la Cisnadioara Sala de conferinte la Cisnadioara Agrement la Cisnadioara Noutati la Pensiunea Sub Cetate din Cisnadioara Rezervari online la Cisnadioara Contacteaza Pensiunea SubCetate
Imagini din camerele Pensiunii
Imagini din restaurantul Pensiunii
Imagini din exteriorul Pensiunii
Cisnadioara, Nr. 252, Marginimea Sibiului, Jud. Sibiu, Romania

Contact: Barbulea Ioana

Telefon:
+40-740-220.035
+40-741-220.064

E-mail:
office@sub-cetate.roMuzeul Satului din Sibiu
Intr-un spatiu grandios, de 96 ha, strabatut de 10 km de alei, cu numeroase locuri de popas, sunt prezentate, in cadrul a doua expozitii permanente, distincte, perfect delimitate spatial si tematic, lumea de ieri a satului romanesc ("muzeul etnografic in aer liber" ce ocupa 42 ha) si reflexul acesteia in constiinta artistica contemporana (expozitia de sculptura moderna in lemn, cu opere realizate de reputati artisti romani si straini, inspirate din universul satului traditional, careia ii sunt destinate 3 ha).

Palatul Brukenthal / Muzeul National Brukenthal
Situat in Piata Mare nr. 4 (1778-1788), construit in stil baroc ponderat, palatul a fost resedinta baronului Samuel von Brukenthal (1721-1803), guvernator al Transilvaniei (1777-1787), om al luminilor europene si membru al lojii masonice de la Viena. Deschis pentru public ca muzeu in 1817, cuprinde o bogata colectie de arta precum si Biblioteca Brukenthal. Se remarca la nivelul parterului ancadramentul din piatra al portalului cu blazonul aurit al baronului.

CE POTI VIZITA ?
- Biserica fortificata din Cisnadioara
- Rasinari
- Paltinis
- Orasul Sibiu

In fiecare perioada a anului, va asteptam cu noutati si oferte speciale. Nu ezitati sa ne treceti pragul evadand din aglomeratia urbana pentru a va relaxa intr-o oaza de liniste in conditii de confort la standarde inalte.
Noutati si Oferte la Cisnadioara
Pensiunea SubCetate va pune la dispozitie o sala de conferinte moderna, cu 25 de locuri, dotata cu aparatura de ultima generatie: acces la internet, computer, imprimanta, televizor precum si DVD-player.
Sala de conferinte la Cisnadioara
Pensiunea dispune de 34 de locuri de cazare cu un decor deosebit, specific zonei. La noi traditia se imbina cu modernul, beneficiati de toate facilitatile moderne in ambianta unica a gospodariilor sasesti
Cazare la Cisnadioara
ACASA  |   CAZARE  |   TERMENI LEGALI  |   LEGATURI UTILE  |   CONTACT
© Copyright 2010 SinTur S.R.L. - Toate drepturile rezervate.   Web design VoxNet Media Group