R0   EN
Acasa la Cisnadioara Cazare la Cisnadioara Restaurant SubCetate la Cisnadioara Sala de conferinte la Cisnadioara Agrement la Cisnadioara Noutati la Pensiunea Sub Cetate din Cisnadioara Rezervari online la Cisnadioara Contacteaza Pensiunea SubCetate
Imagini din camerele Pensiunii
Imagini din restaurantul Pensiunii
Imagini din exteriorul Pensiunii
Cisnadioara, Nr. 252, Marginimea Sibiului, Jud. Sibiu, Romania


Telefon:
+40-740-220.035
+40-740-220.005

E-mail:
office@sub-cetate.roPensiunea SubCetate pune la dispozitia clientilor sai doua saloane destinate servirii mesei si diverselor evenimente speciale precum zile de nastere, aniversari, petreceri private, dar si pentru diverse intruniri de afaceri, interviuri, prezentari. Saloanele au o capacitate de 90 de locuri si sunt dotate cu aer conditionat, linie telefonica si acces la internet.

Restaurantul va ofera delicioase specialitati culinare sasesti precum si preparate din bucataria romaneasca si internationala. Iubitorii de vinuri degusta bautura favorita in incinta cramei cu 24 de locuri din cadrul pensiunii. De asemenea in curtea interioara va punem la dispozitie o terasa cu 60 de locuri.

Rasfoiti MENIUL RESTAURANTULUI

Pensiunea SubCetate va ofera ocazia de a petrece momentele placute intr-un cadru de basm, o oaza de liniste si relaxare, departe de agitatia orasului.

 

Cisnadioara, asemenea unui sat de munte, inconjurat de dealuri ofera un peisaj fascinant plin de vestigii naturale si arhitecturale. Va oferim posibilitatea de a face excursii, drumetii, plimbari cu bicicleta sau ATV-ul.
Agrement la Cisnadioara
Pensiunea SubCetate va pune la dispozitie o sala de conferinte moderna, cu 25 de locuri, dotata cu aparatura de ultima generatie: acces la internet, computer, imprimanta, televizor precum si DVD-player.
Sala de conferinte la Cisnadioara
Pensiunea dispune de 34 de locuri de cazare cu un decor deosebit, specific zonei. La noi traditia se imbina cu modernul, beneficiati de toate facilitatile moderne in ambianta unica a gospodariilor sasesti
Cazare la Cisnadioara
ACASA  |   CAZARE  |   TERMENI LEGALI  |   LEGATURI UTILE  |   CONTACT
© Copyright 2010 Sub-Cetate . - Toate drepturile rezervate.