R0   EN
Acasa la Cisnadioara Cazare la Cisnadioara Restaurant SubCetate la Cisnadioara Sala de conferinte la Cisnadioara Agrement la Cisnadioara Noutati la Pensiunea Sub Cetate din Cisnadioara Rezervari online la Cisnadioara Contacteaza Pensiunea SubCetate
Imagini din camerele Pensiunii
Imagini din restaurantul Pensiunii
Imagini din exteriorul Pensiunii
Cisnadioara, Nr. 252, Marginimea Sibiului, Jud. Sibiu, Romania


Telefon:
+40-740-220.035
+40-740-220.005

E-mail:
office@sub-cetate.roPensiunea SubCetate va pune la dispozitie o sala de conferinte moderna, ce ofera 25 de locuri, dotata cu aer conditionat, computer, imprimanta, televizor si DVD-player.

Sala de conferinte ofera posibilitatea organizarii diferitelor evenimente de afaceri precum: sedinte, seminarii, prezentari, team-building-uri, toate intr-un cadru deosebit, o oaza de liniste si relaxare.

Cisnadioara, asemenea unui sat de munte, inconjurat de dealuri ofera un peisaj fascinant plin de vestigii naturale si arhitecturale. Va oferim posibilitatea de a face excursii, drumetii, plimbari cu bicicleta sau ATV-ul.
Agrement la Cisnadioara
Restaurantul pensiunii ofera tuturor celor care-i trec pragul delicioase preparate traditionale sasesti, precum si de preparate de inalta clasa din bucataria romaneasca si internationala. Toate pe gustul dvs.
Restaurant la Cisnadioara
Pensiunea dispune de 34 de locuri de cazare cu un decor deosebit, specific zonei. La noi traditia se imbina cu modernul, beneficiati de toate facilitatile moderne in ambianta unica a gospodariilor sasesti
Cazare la Cisnadioara
ACASA  |   CAZARE  |   TERMENI LEGALI  |   LEGATURI UTILE  |   CONTACT
© Copyright 2010 Sub-Cetate . - Toate drepturile rezervate.