R0   EN
Acasa la Cisnadioara Cazare la Cisnadioara Restaurant SubCetate la Cisnadioara Sala de conferinte la Cisnadioara Agrement la Cisnadioara Noutati la Pensiunea Sub Cetate din Cisnadioara Rezervari online la Cisnadioara Contacteaza Pensiunea SubCetate
Imagini din camerele Pensiunii
Imagini din restaurantul Pensiunii
Imagini din exteriorul Pensiunii
Cisnadioara, Nr. 252, Marginimea Sibiului, Jud. Sibiu, Romania


Telefon:
+40-740-220.035
+40-740-220.005

E-mail:
office@sub-cetate.roIntregul continut al acestui web site este proprietatea Sub-Cetate. Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului. Continutul vox-net.com si a celorlalte site-uri ale grupului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitându-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, in scris, al Sub-Cetate.

Conform legilor romane, incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune. Sub-Cetate si orice alt nume de produs sau serviciu aflat în conexiune cu Sub-Cetate sunt marci ale Sub-Cetate.Sub-Cetate isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-urilor sale catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudicial Sub-Cetate.

Restaurantul pensiunii ofera tuturor celor care-i trec pragul delicioase preparate traditionale sasesti, precum si de preparate de inalta clasa din bucataria romaneasca si internationala. Toate pe gustul dvs.
Restaurant la Cisnadioara
Pensiunea SubCetate va pune la dispozitie o sala de conferinte moderna, cu 25 de locuri, dotata cu aparatura de ultima generatie: acces la internet, computer, imprimanta, televizor precum si DVD-player.
Sala de conferinte la Cisnadioara
Pensiunea dispune de 34 de locuri de cazare cu un decor deosebit, specific zonei. La noi traditia se imbina cu modernul, beneficiati de toate facilitatile moderne in ambianta unica a gospodariilor sasesti
Cazare la Cisnadioara
ACASA  |   CAZARE  |   TERMENI LEGALI  |   LEGATURI UTILE  |   CONTACT
© Copyright 2010 Sub-Cetate. - Toate drepturile rezervate.