R0   EN
Acasa la Cisnadioara Cazare la Cisnadioara Restaurant SubCetate la Cisnadioara Sala de conferinte la Cisnadioara Agrement la Cisnadioara Noutati la Pensiunea Sub Cetate din Cisnadioara Rezervari online la Cisnadioara Contacteaza Pensiunea SubCetate
Imagini din camerele Pensiunii
Imagini din restaurantul Pensiunii
Imagini din exteriorul Pensiunii
Cisnadioara, Nr. 252, Marginimea Sibiului, Jud. Sibiu, Romania

Contact: Nedelcu Delia

Telefon:
+40-740-220.035

E-mail:
office@sub-cetate.ro

Facebook:
https://www.facebook.com/Sub.Cetate.Cisnadioara/Intregul continut al acestui web site este proprietatea SinTur S.R,L. Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului. Continutul vox-net.com si a celorlalte site-uri ale grupului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitându-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, in scris, al SinTur S.R.L.

Conform legilor romane, incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune. SinTur S.R.L. si orice alt nume de produs sau serviciu aflat în conexiune cu SinTur S.R.L. sunt marci ale SinTur S.R.L..

SinTur S.R.L. nu poate avea nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind site-urile SinTur, Sinecon – Constrictii SA. SinTur S.R.L. nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri.

SinTur S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-urilor sale catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudicial SinTur S.R.L. Sinecon S.R.L. si Constructii S.A.

Restaurantul pensiunii ofera tuturor celor care-i trec pragul delicioase preparate traditionale sasesti, precum si de preparate de inalta clasa din bucataria romaneasca si internationala. Toate pe gustul dvs.
Restaurant la Cisnadioara
Pensiunea SubCetate va pune la dispozitie o sala de conferinte moderna, cu 25 de locuri, dotata cu aparatura de ultima generatie: acces la internet, computer, imprimanta, televizor precum si DVD-player.
Sala de conferinte la Cisnadioara
Pensiunea dispune de 34 de locuri de cazare cu un decor deosebit, specific zonei. La noi traditia se imbina cu modernul, beneficiati de toate facilitatile moderne in ambianta unica a gospodariilor sasesti
Cazare la Cisnadioara
ACASA  |   CAZARE  |   TERMENI LEGALI  |   LEGATURI UTILE  |   CONTACT
© Copyright 2010 SinTur S.R.L. - Toate drepturile rezervate.   Web design VoxNet Media Group